Meny nyttårsaften

Her kommer jeg til å skrive MYE om mat. Mat er min største hobby og jeg grenser vel til å være en "matfreak". Til stor glede for min mann og barn, og også noen venner. Flere av dem sender meg mail, nesten daglig, for å få middagstips og ideer til god mat. Nå skal jeg forsøke å legge ut mye godt og inspirerende fremover. Jeg planlegger også å legge ut min ukesmeny så kanskje vi alle snart spiser det sammen til middag :-) Kommer snart med noen ideer, etter å ha fordøyd julematen litt.
Men jeg kan jo starte med nyttårsmenyen som vi skal dele med noen gode venner.

Forrett: Andelevermousse med Sautenesgele
Hovedrett: Rådyrsadel med Hasselbackpoteter, rødvin/medeira/godkraft-saus, kastanjepuree, rotgrønnsaker
Dessert til barna: Iskrembombe (is, marenges, sjokoladesaus, bær, stjerneskudd)
Dessert til de voksne: Skal forsøke meg på en mousse av bær, muligens bringebær eller pasjonsfrukt. Ikke helt bestemt ennå.

Vinen står mannen for. Han får finne noe i vinkjelleren som stadig fylles opp av Barolo, Amarone, Bourgogne og annet godt.

Så får også designen av siden komme sterkere tilbake for jeg kommer til å legge ut egne bilder etterhvert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits