Cæsar salat

Datteren min mente at jeg burde dele oppskriften min på Cæsar salat. Det kommer nok til nytte i andre familier jeg kjenner. Denne er superenkel og skikkelig god. Det er ikke alltid jeg lager alt fra bunnen (selv om jeg mener at det som regel er best), og denne gangen bruker jeg kjøpedressing.

Her er oppskriften:

Romanosalat, kruttonger, parmesanost, kylling hvis man øsnker det, og det viktigste, dressingen er Cardini's Original Caesar dressing. Alt blandes og vips så er maten ferdig. Så enkelt, men så godt.

5 kommentarer

Thea!

29.12.2009 kl.17:37

Er sulten allerede!

Kan det komme oppskrift på sushi? :D

jeanette

11.03.2010 kl.12:07

Hvor får du kjøpt den dressingen? Elsker cæsar dressing, men finner ingen plass..

Rimmis

11.03.2010 kl.12:42

Denne Cæsardressingen får du på Centra og Meny. Det er jeg sikker på. Den finnes sikkert i spesialbutikker også. Om den finnes i andre butikker vet jeg ikke. Håper du finner den for den er god. Hilsen Rimmis

Ingrid Nyheim

28.04.2010 kl.19:15

Har du en oppskrift på dressing - dersom du lager den selv?

Rimmis

29.04.2010 kl.09:22

Hei Ingrid. Jeg pleier å kjøpe dressing til Cæsar-saltaen. Den som heter Cardinis original Cæsar dressing. Du får den på Centra, Meny og sikkert andre gode matbutikker.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits