Lasagna

Er litt lei av julemat, og fikk s inmari lyst p noe godt med kraftig smak. Da er det ofte lasagna som detter ned i hodet mitt. Jeg lager den (selvflgelig) fra bunnen av og den bestr av en bolognese saus og bechamel saus med MASSE parmesan. Bolognese sausen inneholder karbonadedeig, lk, hvitlk, litt stangselleri, litt raspet gulrot, en boks med tomat (gjerne italiensk type, mye bedre), en god del tomatpuree, litt rd- eller hvitvin, salt, buljong, pepperflakes(ligner litt p trket chili), bittelittegrann brunt sukker, rlite currypulver, gjerne litt urter mot slutten som basilikum og persille. Kokes godt inn. Legger s lagvis med kjttsaus, hvit saus, lasagnaplater, gjenta tre ganger og ha hvit saus p toppen. Inn i ovnen p 220 i ca 1 time. Det er bare s utrolig godt, og neste dag er det digg til lunsj.

Legger ved en fantastisk matside om italiensk mat. Jeg har prvd en del av oppskriftene og de er fantastiske.
http://www.italianfoodforever.com/

n kommentar

Ingrid Nyheim

31.12.2009 kl.11:01

Vi lagde ogs Lasagna i gr - fra bunnen :-) Jeg har en oppskrift som jeg fant p Ica (!!!) - det tar hundre r, men blir veldig godt - rdvin, melk (!!) og muskatntt er noen av ingrediensene som skal kokes inn, en etter en, fr tomatene tilstettes. Og det er masse igjen til lunch i dag!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits