Dagen derpå

Starter det nye året som så ofte før, litt sliten, men fornøyd. Det ble sent i går, men det var utrolig hyggelig så da er det verdt det.Forretten i går. Andelevermousse på sauternesgele. En kompott av epler, løk, vann, curry, brunt sukker og salt. Kokt inn lenge. Passer utrolig godt til paté. Pyntet med en balsamico-fiken glace kjøpt hos Bon Marché i Paris.
Mine partysko. Greide å gå på dem mesteparten av kvelden, noe som er ganske utrolig for helen er HØY. Men de vekker oppmerksomhet.

Nå sitter jeg og lurer på hva jeg skal lage til middag i dag. Må være noe med mye smak som er enkelt å lage. Jeg har en del tomater så jeg tror jeg skal bake dem i ovnen med masse hvitløk og god olivenolje. Del tomatene i to eller fire alt ettersom hvor store de er. La det stå i ovnen i ca 1 time på 225 grader. Med litt urter blir dette en fantastisk saus til pasta. Så utrolig lett, men så godt. Strø masse parmesan over og du har et festmåltid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits