Deilige lørdag

Skikkelig uthvilt etter å ha sovet 11 timer i natt, og bare en halv flaske vin i går. Middagen var knallgod, men jeg var supertrøtt etter nyttårsaften. I dag har Thea og jeg sett etter klær på salg, men det var bare Thea som fant noe. Nå koser vi oss inne i varmen. Skal møte noen venner på Hemma Hos http://www.cafehemmahos.no/ et veldig hyggelig sted. Vi skal bare ta en liten ettermiddagspils og si hei. Gleder meg.
I kveld er det kjøttfondue. Skikkelig retro-mat, men lages det riktig så er det supergodt. Jeg lager det med tilbehøret som jeg hr skrevet om tidligere. Jeg har også to sauser som er veldig gode. Grunnbasen er pisket kremfløte og Hellmann's majones (forholdet er ca. 1 del majones og 3 deler krem). I den ene delen blander man inn finhakket sølvløk, litt av kraften fra sølvløken og hvitløk. Salt og pepper. Har man Marmite brukes det i stedetfor salt. I den andre delen blander man inn Mango Chutney (den sterke typen). La dette stå i mange timer. Ellers så pleier jeg å ha stekt sopp til og gode poteter. Det er viktig å ikke ha for mye tilbehør, men at det man har er godt. Og en god vin er jo et must.
Så nok en gang gleder jeg med til middagen.
Nå er det ut på tur og avslutning med en pils. Høres ikke spesielt sunt ut :-)


Én kommentar

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits