Biff Stroganof

Fonduen i gr var veldig god men det ble igjen en del kjtt. Skal derfor lage Biff Stroganof i kveld. Det blir godt for kjttet er marinert helt siden i gr morges. Jeg steker kjttbitene. S tilsetter jeg finhakket lk, hvitlk, litt paprika, salt, pepperflakes (det ett av mine favorittkrydder. Italiens Pepperocino, litt usikker p stavelsen her). Steker alt sammen og tilsetter tomatpuree, flte, litt brunt sukker, og rlite liquid smoke hikkori (dette m man ikke ha, men jeg lrte det av min far og det passer veldig godt). Kok godt, minst en halv time. Serveres med kokt ris og en god grnn salat. God, kraftig vintermat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits