Kyllingbryst med mozerella og spinat

Her er oppskriften p kyllingbryst med mozerella og spinat. Jeg er en stor tilhenger av marinering s jeg pleier marinere kyllingbrystet fra kvelden fr. Her kan man lage sin egen marinade eller kjpe noe i butikken. Jeg lager ofte en marinade av olje, litt balsamico, litt soyasaus, urter, lk, gulrtter i skiver, hvitlk, brunt sukker, litt vin (rd eller hvit) og chili.
Lag et snitt i kyllingbrystet og legg inn en tykke skive med mozerella og basilikum. Tett igjen med hyssing eller store tannpirkere. Krydre med salt og pepper (igjen s bruker jeg trket pepperochini). Brun i pannen. Legg s i en form med tomatsaus i bunnen. (Den lager man lett med hakkede tomater, hvitlk, finhakket lk, litt god olje, brunt sukker, salt og pepper som kokes godt inn). Ha i lett sautert spinat over tomatsausenfor s legge kyllingbrystene p toppen. Legg p litt tomatsaus p hvert bryst til slutt. Stek i ovnen til ferdig, ca. 20 min. Serveres med litt god pasta eller ris. Eller som i Italia, uten tilbehr men med litt godt brd til. Sausen er veldig god.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

Inger-Helen

05.01.2010 kl.19:09

s godt ut :)

Little pink :)

05.01.2010 kl.19:12

:D nam!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits