Hjemmelaget karbonade

For de som liker tartare er dette noe som virkelig kommer til falle i smak. For andre vil det ogs smake. Man kan jo velge slyfe rdbet, kapers, r lk.....
Vel, jeg syntes iallefall dette er skikkelig godt, og det er ganske sunt ogs, iallefall hvis man bruker karbonadedeig. Jeg bruker forvrig ALDRI kjttdeig, kun karbonade.

1 pakke karbonadedeig, ca. 450g.
1 egg
1 ts maizena eller potetmel
1/2 rdlk finhakket
1 fedd hvitlk finhakket
1 sp chiliketchup (kan slyfes)
1/2 sp tomatpuree
1 ts worchestershiresaus ( kan erstattes med souasaus)
noen drper tabasco (kan erstattes med pepper eller chili)
1 ts god olje
salt og pepper

Bland alt godt sammen og la st en stund slik at smaken setter seg. Stek s frst en liten prve for se at det er riktig mengde krydder. Stek s resten i den strrelsen man nsker.
Server med finhakket rdlk, finhakket rdbet, finhakket syltet agurk, kapers og en r eggeplomme. Her kan man jo slyfe det man mtte nske. Serveres med godt brd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits