Pizzasnurrer

I dag ble det en deilig utesndag. Fikk telefon fra nabo'n som lurte p om vi ville vre med p slalm. Det var vistnok ikke s kaldt oppe i hyden. Vi kastet oss rundt, fant frem skiklr og satte oss i bilen. Og det var ikke bare oss som hadde funnet ut at dette var en fin skidag. Fullstendig kaos p Tryvann. Men vi fant en parkeringsplass og fikk noen deilig timer p ski. Vel hjemme ble det varm kakao, peiskos, tour de ski p TV, og pizzasnurrer som jeg laget i gr. Det er veldig enkelt lage og perfekt ha i fryseren til sultne barn som vil ha noe godt, ellertil matpakken.
Bruk en vanlig pizza deig som man hever p vanlig mte. Kjevle ut en stor firkant som dekkes med tomatpuree, raspet ost, litt basilikum og vrlk, eller hva man mtte nske. Det er ogs godt med skinke. Rull s sammen og skjr i passe biter. Legg p et bakebrett og hev. Jeg pleier trykke dem litt ned fr heving. Sett i ovnen p 250 grader i 10-12 minutter og vips s er pizzasnurrene ferdige. Lager dette ofte nr jeg lager hjemmelaget pizza. Da har jeg ofte deig til overs.


Foto: Rimmis

3 kommentarer

Tone

10.01.2010 kl.22:42

Jeg var ogs en av de mange tusen som fant veien opp i hyden i dag, med Johan som skulle st slalom for frste gang. Og tror du ikke slalomstvelen min takket for seg med g i tusen bitar da vi krysset veien fra P-plassen! (Ja, den var gammel). Endte med lpe opp langs heisen (trim for mor!) mens Johan moret seg. Idyllisk med nystekte vafler i sola (utrolig hvor man finner uteservering disse dager). Kjempe fin blogg Rimmis!

Mirriken

11.01.2010 kl.07:55

jeg elsker de pizzasnurrene. Mamma skal

skrive ned oppskriften.

Rimmis

11.01.2010 kl.10:05

S bra at noen liker oppskriftene mine:-) Mine jenter spiser opp disse skikkelig fort, og vi har dem i fryseren, s er det bare ta ut og varme i ovnen i 10 minutter s er de skikkelig gode igjen.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits