Reker i majones

Helgene MÅ ha lange og gode frokoster. Varme rundstykker, masse godt pålegg, aviser og god tid. Det er ett av høydepunktene i helgene, eller for hele uka. Denne helgen laget jeg noe Henning liker veldig godt. Det er en lukssvariant av rekesalat. Ferske reker (tok vare på skallet til kraft), majones eller aioli (2/3), rømme (1/3), litt finhakket vårløk og rødløk, urter (denne gangen brukte jeg basilikum og mynte), litt sitron eller limesaft, litt rød chli finhakket, salt og pepper. Kjempegodt på rundtykke.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits