Tunfisksalat

Noen syntes tunfisk på boks er "kattemat", og jeg kan være enig hvis man bare får tunfisken servert rett ut fra boksen. Men jeg lager en veldig god tunfisksalat som er et "must" på frokostbordet hos oss i helgene.

I boks tunfisk i vann
3 sp majones (jeg bruker kun den amerikanske typen, ikke norsk majones som kan bli litt "kvalmende")
5 sp rømme, gjerne lettrømme
1 ts god sennep
1 ts hvitvinseddik
1 sp olivenolje
salt
pepper
1/2 ts sukker
rød chili finhakket
1 grønt eple, fjern skallet og skjær i små biter
1 liten rød løk
Gjerne litt friske urter

Rør alt sammen godt og server med godt brød eller rundstykker.
Dette er også godt i en avocado.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits