Tortilla gratinert m/ speilegg, ost, løk og mye mer

En deilig hverdagsmiddag som ikke krever så mye av kokken :-) Og i tillegg er det sunt og godt.

Per person:

1 tortilla
I speilegg
Litt chilibønner eller andre bønner etter ønske (jeg bruker hermetiske)
1/4 løk i skiver
1/4 rød paprika i skiver
1/2 avocado i skiver
Vårløk finhakket
Hvitløk
Salsa
Raspet ost etter ønske
Likr man mais er det godt over

Varm en tortilla i ovenen. Stek et speilegg og varm bønnene. Legg tortilla på en tallerken som tåler litt varme. Ha finhakket hvitløk på torillaen. Dekk så med bønner etter ønske. Ha så på speilegg og ost. Så er det bare å legge på avokado, løk, paprika, vårløk, mais, hva man måtte ønske (dette er jo også en perfekt middag for å bruke opp rester). Ha litt salsa over, hot, medium eller medium etter smak. Sett i ovenen på grillelement eller 250, sett tallerken inn til osten er smeltet.
Server med litt salat, rømme og mer salsa.
 
Før det settes i ovenen                                 Klart til servering.                            Foto: Rimmis

 PS: dette er også veldig godt til fokost dagen etter en solid fest :-)

Én kommentar

Madelen

14.01.2010 kl.20:55

Tortilla er godt. :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits