Sashimi av Salma

I helgen laget jeg en deilig forrett som alltid er like god. Salmalaks sashimi. Jeg lager en soyabasert saus som passer veldig godt til. Den er basert på 2/3 del soyasaus, 1/3 del sushieddik, litt smeltet honning eller aller best Mirin (likner litt på risvin, søtlig på smak. Den får man kjøpt på Japantorget i Oslo), noen dråper sesamolje. Finhakket koriander, vårløk og chili blandes i. Supergodt til sashimi.
Lag sashimi som på bildet.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits