Frisk tomatsaus

N fr man gode tomater i Norge. P tide! Tomater er utrolig sunt og jeg har alltid friske tomater stende fremme p kjkkenbenken. Jentene mine spiser det som "snacks.


Foto: Rimmis

Jeg lager ofte en tomatsaus som bestr av friske tomater skret i store biter. Her er det ikke noe mengeml for det blir godt uansett.
Ta s mange tomater av forskjellige typer du nsker. Del dem i store biter som p bildet under og legg i en ildfast form. Bland dette med hakket hvitlk, god olje og litt lk. Ha gjerne urter i, som basilikum eller oregano. Salt og pepper, og gjerne litt rd chili.
La st i ovnen i 45 min p 225. Hell sausen over god pasta og vips s har du en kjempegodt mltid som nesten har laget seg selv.


Tomatsausen fr den settes i ovnen.Ferdig til servering. Foto: Rimmis

n kommentar

kattis

21.01.2010 kl.20:14

s flott - det ser nydelig ut ! og inspirerende igjen!! jeg m nesten ta et glass vin :) har ikke funnet ut hva jeg skal lage til hovedrett i morgen. n m jeg titte litt p resten av bloggen din.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits