Tapenade

Tapenade er så utrolig mye bedre hvis man lager den selv. Jeg lager ofte tapenande som jeg har i kjøleskapet 1-2 uker. Det er godt å servere sammen med små kjeks eller melbatoast, gjerne sammen med et glass vin. Per fekt å servere når man får gjester og før man setter seg for å spise. Alltid en suksess. Og det er godt på en sandwich eller sammen med hvit fisk, kylling eller friske eller grillede grønnsaker.

Her er en god oppskrift:

Ha 300 g svarte steinfrie oliven, et par små ansjos (kan selvfølgelig sløyfes, men det blir best med), ca. 1 ss kapers, ca. 10 basilikumblader og 2 finhakket hvitløkfedd. Kjør dette i en foodprosessor til en mos. Hell deretter langsomt 1 dl god olivenolje i. Smak til med sitron og pepper, ikke salt.

2 kommentarer

ida andreassen (K) -

22.01.2010 kl.18:05

vil du at justin bieber skal komme til norge?

gå inn på min blogg www.idaettellerannet.blogg.no , og stem på at han skal komme til norge, de 25 mest stemte på landene kommer han til! (:

"HemmeligBeundrer" x)

22.01.2010 kl.18:07

Ønsker deg en kjempeflott helg og fin fredagskveld! :D

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits