Omelett med asiatisk vri

I dag morges hadede jeg lyst på en omelett med litt asiatisk smak. Tenkte det kunne være godt. Jeg har en skuff som jeg kaller Asia-skuffen og der har jeg alltid mye godt. Så i dag tok jeg 4 egg, 1 ts rød currypaste og litt fishsauce som jeg rørte sammen. Deretter finhakket jeg vårløk, jeg hadde i noen tynne asparges som jeg hadde og mykgjorte risnudler. Blandet alt dette godt sammen og hadde i en panne med litt olje. Stekte langsomt og snudde da eggeblandingen hadde stivnet helt. Serverte med sweet&sour chilisaus. Det var en god start på dagen.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits