Mango, mozerella og tomat salat

Her er en salat jeg fikk til forrett hos noen venner i helgen. Så fantastisk godt. Så jeg måtte "adoptere" den med en gang. En enkel middag med godt brød til, eller som vi fikk den servert, en forrett. Dette kan man også ha som tilbehør til laks eller hva annet man måtte komme på.

Du trenger følgende:
Fersk mozerella
Gode tomater
Mango
Basilikum
Pinjekjerner

Dressing:
Mango eddik (hvis du ikke finner dette går balsamico bra)
God olivenolje
Salt
Pepper
Ørlite sukker

Bland alt til dressingen godt og anrett som på bildet.


Foto: Rimmis

Én kommentar

Tone F.

11.02.2010 kl.08:52

Mango, mozarella og tomatsalat i går. Herlig. Jeg serverte sammen med skiver av kyllingfileter, som jeg stekte i olivenolje (ja da, jeg vet at mat ikke skal stekes i olivenolje. Den regelen gjelder ikke i mitt hus.), hvitløk, salt, pepper og basilikum. Dessuten hadde vi jo litt rester av Risottoen fra lørdag, som jeg varmet og serverte Henrik ved siden av salat og kylling. (Jeg klarte meg fint uten risotto.)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits