Stekt ris Rimmis

I dag hadde jeg en del ris igjen fra middagen i gr. Jentene skulle p farta, jeg skal ut handle og far skal p foreldremte. Da m det bli noe enkelt og kjapt. Siden jeg alltid vil ha god mat til middag s tenkte jeg at her fikk jeg bruke fantasien, og resultatet ble kjempegodt. Det er en blanding av stekt ris, nasi goreng og fantasi.
Husk at det jeg brukte var noe jeg hadde i kjleskapet akkurat i dag. En annen dag hadde jeg brukt andre grnnsaker. Fri fantasi.

Jeg brukte flgende:

Kokt basmatiris
Rd lk, finhakket
Hvitlk, finhakket
Ingefr, finhakket
Vrlk, finhakket
Fenikkel, finhakket
Rd chili, finhakket
Mynte, finhakket
Soyasaus
Fishsauce
Sweet and sour chilisaus
Mango chutney
Egg, s mange man mtte nske.

Stek lk, hvitlk, ingefr, fenikkel, chiliog vrlk i olje. Tilsett risen og krydder og sauser. Stek noen minutter. Tilsett s eggene ett og ett av gangen, knus og bland, og stek til egget er ferdig stekt. Server med mango chutney ved siden av. S er middagen klar. Det tar ca. 5 min.


Foto: Rimmis

n kommentar

Mona

12.02.2010 kl.07:11

Det s kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits