Nesten sushi - og minst like godt

I dag hadde jeg utrolig lyst på sushi, men jeg hadde ikke ris. Da måtte jeg bruke fantasien, igjen, og resultatet ble strålende. En slags laksetartar med japansk vri. Anbefales på det sterkeste. Og det er ikke vanskelig å lage, men det er en fordel å lage det rett før man skal spise det. Det kan også lages av hver enkelt ved bordet og da kan man fylle i det man måtte ønske.

 
Jeg brukte følgende:

Salmalaks, skåret i biter
Agurk, skåret i biter
Avocado, skåret i biter
Syltet ingefær, finhakket
Ørretrogn
Lodderogn, rød og med wasabi
Nori flak delt i to

Legg på fyllet og rull sammen. Serveres sammen med soyasaus.


Foro: Rimmis.

Syntes dette fortjente et stort bilde :-)

2 kommentarer

Français fille

12.02.2010 kl.17:48

Åh, det ser utrolig godt ut! Lager du sushi ofte eller? Har aldri laget det selv, men har veldig lyst til å gjøre det snart! Går alltid i glemmeboka..

Thea

15.02.2010 kl.21:01

Elsker sushi og dette ser godt ut!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits