Rekesmørbrød



Dette er en deilig variant av rekesmørbrød. Det er så enkelt og godt. Og litt annerledes enn et tradisjonellt rekesmørbrød. Dette er godt til lunsj, forrett, eller deilig kveldsmat.

Jeg brukte:
Ferske reker
Majones (1/4)
Rømme (2/4)
Youghurt naturelle (1/4)
1/4 liten rød løk finhakket
2 sp finhakket agurk (fjern skallet og kjernen)
1/2 rød chili finhakket
loddertogn
ørretrogn (til pynt)
spirer (til pynt)
Sitronsaft
Hvitvinseddik (bare noen dråper)

Bland alt borsett fra ørretrogn og spirer. Anrett som på bildet.


Foto: Rimmis

Én kommentar

Sol Vilde :)

14.02.2010 kl.16:06

Fin blogg, stå på!

Kan du stikke innom bloggen min og kommentere det siste innlegge ?

www.gooshy.blogg.no ♥

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits