Fylt paprika

Er akkurat ferdig med middageni dag. Vi hadde fylt paprika. Det er skikkelig godt og jentene liker det ogs og det er jo et pluss. Lager den med masse deilig fyll basert p karbonadedeig og har det i en form med god tomatsaus.

Gjr flgende:

Stek en pakke karbonadedeig til den er brun. Tilsett 1 lk finhakket sammen med finhakket stangselleri (1/2 stang)1 fedd hvitlk og litt rd chili, finhakket. Stek et par minutter. Tilsett salt, pepper, litt brunt sukker, litt buljongpulver, relite karrypulver (1/6 ts), et lite glass tomatpuree og 1/2 dl vann. Kok dette sammen til det er lite fuktighet igjen.Ha litt god tomatsausi en ildfast form (her kan man gjre det enkelt med finhakket tomat eller passert tomat p boks, sammen med salt pepper oghvitlk).Legg i paprika (hvortoppen er fjernet)i formen. Jeg hadde 6 stk til 4 personer, men det holder med 1 stor til hver.Ha i fyllet. Hell p resten av tomatsausen p toppen og ha p litt revet ost (gjerne parmesan). Sett i ovnen i 45 min p 225 grader. Server med brd eller ris.


Foto: Rimmis

n kommentar

Margrethe

15.02.2010 kl.19:41

Hei!

Flotte sider du har og mange fine bilder! Var moro titte!

Som fotograf vil jeg likevel anbefale deg kjpe en bedre linse til nrbildene dine slik at de blir skarpe. Det vil lfte bloggen din til uante hyder! :o)

Ta gjerne en titt p min familieblogg!

margrethemadsbakken.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits