Butterdeigstenger surret med asparges

Her kommer en superenkel oppskrift p en enkel rett som passer utrolig godt til en aperitif fr maten eller som tilbehr til pasta el. Der m man lage mange for dette kommer til g unna.

Kjp butterdeig og del en plate inn i 1/2 cm brede stenger. Kok tynne grnn asparges i et par minutter i lettsaltet vann. Ta deretter en asparges og en stripe butterdeig og surr butterdeigen utenp aspargesen som en slange. Legg p bakepapir. Gjr ferdig s mange du mtte nske. Ha i ovenen p 225 grader til butterdeigen er gyllen. Egner seg ikke til oppbevares. Da blir butterdeigen myk.

n kommentar

thaas

21.02.2010 kl.09:15

nam, det er skikkelig godt!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits