Butterdeigstenger surret med asparges

Her kommer en superenkel oppskrift på en enkel rett som passer utrolig godt til en aperitif før maten eller som tilbehør til pasta el. Der må man lage mange for dette kommer til å gå unna.

Kjøp butterdeig og del en plate inn i 1/2 cm brede stenger. Kok tynne grønn asparges i et par minutter i lettsaltet vann. Ta deretter en asparges og en stripe butterdeig og surr butterdeigen utenpå aspargesen som en slange. Legg på bakepapir. Gjør ferdig så mange du måtte ønske. Ha i ovenen på 225 grader til butterdeigen er gyllen. Egner seg ikke til å oppbevares. Da blir butterdeigen myk.

Én kommentar

thaas

21.02.2010 kl.09:15

Å nam, det er skikkelig godt!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits