Eksotisk fruktfat

Her er et god ide til en dessert som passer etter et tungt mltid. Jeg serverte det i gr etter en ostefondue. Det var veldig velykket og ikke minst godt. Jeg hadde ogs kjpt en ekte vailjeis og vaniljekesam. Trodde isen skulle g med en gang, men det var aller best med vaniljekesam.Fruktfatet jeg serverte bestod av granateple, mango, melon, pasjonsfrukt, lichie (fersk og p boks), og fiken.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

whooah - Line

21.02.2010 kl.19:07

S godt! :)

Jeg har blitt helt hekta p Litcie :b

Smake

02.03.2010 kl.08:31

Det sg nydeleg ut! Eit godt tips eg skal ta med meg vidare. :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits