Torsk ceviche

Noen dager med fri og lite nye oppskrifter. Men i dag skal jeg lage noe UTROLIG godt til forrettt. Og det er inspirert av mitt besøk på Centra på Majorstua i dag. Ceviche på torsk. Nå er jo virkelig tiden for å spise torsk, eller skrei. Så dette er en oppskrift som er vanvittig god og så enkel å lage.

Du tar følgende:

Så mye tosk/skrei (filet) du ønsker skåret i fine skiver og små biter.
Litt finskåret rød chili.
Finskåret vårløk.
En blanding 50/50 av presset appelsin og sitronsaft.
Litt salt og sukker.
Koriander.

Legg torsken på et fat sammen med vårløk og chili. Bland saften og salt/sukker og hell over ca. 15 min før det skal spise. Dryss over koriander som er revet i små biter.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits