Avocado med reker (behøver ikke være kjedelig)

Avokado med reker er jo så inmari godt. Men det kan også bli så inmari kjedelig. Men min variant syntes jeg er skikkelig god. Blander ferske reker med litt rømme, majones, yoghurt naturell (gjerne gresk type), gressløk, lodderogn, finhakket rød chili, litt sitron og eddik, kvernet frisk pepper og lakserogn til pynt. Pynt gjerne med gressløk. Og vips, 80-talls forrett med ny vri.
Kanskje inspirerer dette til en hyggelig start på et godt måltid.


Foto Rimmis

Én kommentar

Thomas Breivik

07.03.2010 kl.20:38

Det så også veldig godt ut!!!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits