Laksetartar

Forretten i går ble laksetartar. Nam-nam. Og det er jo veldig sunt også. Jeg måtte holde igjen for ikke å havne i det "asiatisk hjørnet" og greide det. Dette ble skikkelig godt og så ser det jo så bra ut også.

Jeg brukte:
Salmalaks (taså mye du måtte ønske, selv brukte jeg en halv del av en liten filet til 2 personer)
Vårløk
Litt gressløk
Rødløk finhakket
Presset sitronsaft
Maldoonsalt (veldig lite)
Finhakket rød chili
Agurk (uten skall og kjerne) finhakket
Kjørvel (finhakket)
Sesamfrø til pynt
Lakserogn til pynt
Balsamicoglace til pynt

Bland alt (unntatt det som skal til pynt) sammen i en bolle og anrett på tallerken. Pynt med sesamfrø, lakserogn og balsamicoglace. Server med en gang.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

Mille

07.03.2010 kl.20:37

det så veldig godt ut !!

Thomas Breivik

07.03.2010 kl.20:37

Det så veldig godt ut!!

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits