Tagliatelle med kyllingsaus

Litt restemat i dag, men det betyr ikke at det blir drlig mat av den grunn. I dag blir det en kylling/tomat saus med grnn tagliatelle. Hadde ogs noen artishokkhjerter som jeg skal ha i sausen.

Til 4 personer:

1/2 grillet kylling istrimler
Artishokkhjerter (kan slyfes)
1 lk, finahakket
1fedd hvitlk, finhakket
1 stor tomat, finhakket
1 boks finhakket tomat
Frisk timian
Salt
Chili, finhakket
Et par drper sitronsaft
1/2 ts brunt sukker
Olje til steking

Ha i oljen i en gryte. Stek lk og hvitlk et par minutter til gyllent. Ha i tomatene, kok ca. 15 min, og ha deretter i kyllingen. Til slutt tilsettes friske urter.
Kok opp pasta. Legg p tallerken sammen med saus.
Det er godt med fersk pamesan over, og gjerne litt godt brd.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits