Tagliatelle med østersopp, ruccaola og parmaskinke

Start med å sprette en god flaske italiensk rødvin, kos deg på kjøkkenet for dette tar ikke lang tid å lage. Jeg liker forøvrig alltid å ha selskap på kjøkkenet når jeg lager mat, men jeg vil gjerne lage maten selv.

Her kommer jeg ikke til å angi hvor mye man trenger av hver ingrediens. Her er alt etter smak og behag, og uansett så kan man ikke feile her.

Man trenger:
God tagliatelle
Parmaskinke
Ruccola
Østersopp (jeg bruke kongeøstersopp)
Vårløk
Parmesan
Pepperflakes (tørket chili) eller fersk chili
Salt
Fløte
Hvitvin

Ha litt olje i en panne. Tilsett soppen og vårløk, og stek. Tilsett deretter vinen og kok inn. Så har man i fløten og koker et par minuttter. Tilsett litt salt (husk at parmaskinken er salt) og pepperflakes. Sett til side til maten skal serveres. Bland inn ferdig pasta med sausen og ha i ruccola og parmaskinke. Anrett som på bildet med revet parmesan over. Ha gjerne litt god olivenolje over til slutt. Her får du garantert smaken av det ekte Italia. Rene og gode smaker.


Foto: Rimmis

4 kommentarer

Grethe Pracek

04.03.2011 kl.19:20

Endelig fredag, var på jakt etter noe enkelt og godt å lage og fant denne. Utrolig god og til og med datter på fire spurte ikke etter ketchup! (som egentlig er bannlyst i familien) Takk for mange gode oppskrifter

Grethe Pracek

04.03.2011 kl.19:29

Veldig godt! Takk, takk

Rimmis

07.03.2011 kl.20:19

Så bra.

Rimmis

07.03.2011 kl.20:21

Bare hyggelig :-) Italiensk mat kan ingen slå.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits