Meksikansk speilegg på tortilla

Deilig frokostrett etter en lang natt, god lunsj eller en enkel middag. Uansett. Dette er godt og enkelt å lage. Her er prinsippet at man tar det man har, og hos meg blir denne retten aldri helt lik fra gang til gang. Det er allikevel noen ingredienser som alltid må være med. Speilegg, torilla, ost og bønner (jeg bruker alltid refried beans).

 Denne gangen har jeg brukt følgende til en person:

1 torilla
1 speilegg
Refried beans (dette kan være litt vanskelig å få tak i så det går fint å bruke bønner i chilisaus eller hva annet man måtte ønske. Det er bare å mose dem litt først)
Frisk tomatsaus
Chili
Vårløk
Most avocado
Gul paprika
Tacosaus
Salt

Varm en tortilla i ovnen. Legg den på en ildfast tallerken. Ha på varme bønner og avocadomos. Deretter legger man på speilegget. Ha på tomatsausen som er blandet med finhakket chili og gjerne litt salt. Strø deretter over raspet ost og legg på paprika, vårløk og tacosaus. Varm i ovnen til osten er smeltet.


Foto: Rimmis

Én kommentar

whooah - Line

14.03.2010 kl.16:54

Hørtes godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits