Polenta med bolognese

Polenta er den nye favoritten hjemme hos oss. Polenta er lagd av maismel som kokes ganske lenge under omrring. Brukes som tilbehr til forskjellige matretter eller som en egen rett.
Jeg pleier ta den kjappe varianten og har kjpt "hurtigpolenta". Men for all del, det blir best med polentagryn som kokes lenge etter anvisning. Det som gjr min polenta s god er at jeg blander inn masse parmesan og litt olivenolje. Jeg serverer polentaen enten som en slags grt med bolognesesaus over (har tidligere lagt ut oppskrift p bolognesesaus), eller s legger jeg grten utover p et bakepapir (ca 1 cm hyt lag) og lar det bli kaldt. Deretter strr jeg over et lag med parmesan og bruner i ovnen. Perfekt tilbehr. Legger ikke ved noen oppskrift her for det er bare flge ansvisningen p pakken.


Foto: italianfoodforever.com (masse gode oppskrifter her)

n kommentar

whooah - Line

17.03.2010 kl.13:50

Hrtes godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits