Andebryst med pastinakkpuree og kantareller

Jeg syntes lage andebryst er en risikosport, men denne gangen gikk det skikkelig bra. Hadde andebryst som var kjpt i Sverige. De er skikkelig gode. Snittet skinnet som p en ribbe, og det gjorde jeg fr de var helt tint. Krydret bare med salt og pepper og stekte med skinnsiden ned et par minutter til skinnet ble stekt og sprtt. Snudde brystet og stekte noen minutter p den andre siden til det var brunt. S inn i ovnen i 10 min p 225 grader. Deretter hvile i 10 min. Det ble helt perfekt.

Pastinakkpuree:

Pastinakk i biter (s mye man nsker. Jeg hadde 6 stk til to sm poteter)
Et par poteter
Flte
Smr
Salt og pepper

Kok potet og pastinakk. Mos sammen med lunken flte og smr. Krydre med salt og pepper.

Server til andebrystet sammen med stekte kantareller og en saus som er laget p stekefettet, appelsinsaft, salt og pepper. Tilsatte ogs litt fond som jeg hadde i fryseren. Dette kan enkelt kjpes i velassorterte butikker.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits