Mango og salmasashimi med mangomajones

Nok et lite eksperiment som ble veldig godt. Skulle ha en forrett og hadde ikke planlagt på forhånd. Men i fryseren var det litt Salmalaks og jeg hadde en mango og rogn med wasabi. Da er utgangspunktet for en god forrett tilstede.

Skjær mango og Salmalaks i tynne skiver. Legg skivene annenhver og dander med litt rogn med wasabi. Her kan man selvfølgelig bruke vanlig rogn også, men wasabismaken er veldig god til dette. Man kan evt. blande inn litt wasabi i saoyasausen som man har over til slutt. Bruk en god majones(amerikansk type) og bland med saft fra mangoen. Her tok jeg steinen som har litt kjøtt på seg i en flastpose og klemte ut saften. Blandet deretter saften med majonesen og hadde litt rundt på tallerken. Når maten er klar for servering har man over litt soyasaus, men det kan man sette frem slik at hver enkelt tar det man ønsker. Retten ikke like fint ut etter at soyasausen har kommet på (men det smaker himmelsk).


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits