Pasta med 4 oster

Her er en ny deilig italiensk pastaoppskrift. Denne er enkel å lage og nå som påsken nærmer seg så passer den godt på hytta også.

Til 4 personer:

Pasta etter ønske

2 ss smør

2 dl kremfløte

1 dl Parmesan

½ dl Fontina ost

½ dl Gorgonzola
½ dl Marcarpone
Pepper
Persille 


Kok ønsket pasta til den er al dente. I mellomtiden smelt smør og ha i kremfløte. Kok inn på svak varme. Ha i ostene og rør kontinuerlig. Smak til med pepper. Sil pastaen og ha den i pannen med ostesausen. Bland godt og varm sammen i et par minutter. Server med finhakket persille og ekstra parmesan. En grønn salat og brød er godt til denne retten.
Tips: Det er også godt å gratinere denne retten. Pass da på at pastaen ikke er kokt for mye når den blandes med sausen. Gratiner noen minutter til osten har blitt gyllen.


Bildet er hentet fra google.com

Én kommentar

whooah - Line

24.03.2010 kl.15:58

Hørtes kjempegodt ut! Må nok prøve, er så glad i ost :b

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits