Stekt laks med middelhavssalat

En god, rask og sunn middag.
Krydre laksefilet med sitronpepper og salt. Stek laksen i pannen (i olje eller smør) til den ene siden er brun, ca. 5 min. Snu så laksen og stek godt på den andre siden. Server med en hollandaisesaus (her kan du kjøpe ferdig saus hvis det skal gå fort eller lage selv). Jeg serverte også polenta til denne gangen og det var deilig. Salaten er også viktig tilbehør. Den kan erstatte sausen hvis man skal tenke kalorier.

Middelhavssalat:
Avocado
Tomater
Rød løk
Agurk
Litt mango
Vårløk

Dressing:
Lime og olivenolje
Salt og pepper

Skær grønnsakene i små biter. Ha over dressinen.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits