Caprese (tomat og mozerella)

En av de enkleste og beste forretter som finnes. Toamt, basilikum og mozerella. Det smaker og ser ut som Italia. Alltid en vinner. Her er det UTROLIG viktig med gode tomater og en god mozerella. Her står pris og smak i sammenheng.

Til en liten forrett holder det med en halv mozerella til hver og to mellomstore tomater.

Man trenger følgende:

Mozerella
Tomater
Basilikum
God olivenolje
Balasamico
Salt og pepper

Skjær mozerella og tomat i fine skiver og legg lagvis etter hverandre på en tallerken. Ha over olivenolje og veldig lite balsamico (her er det smak og behag som gjelder). Del basilikumbladene i biter (ikke skjær i dem. Det blir en annen smak enn hvis man river dem i biter). Strø over litt Maldoonsalt og evt. svart pepper.
Og det var det. Så raskt å lage og så godt å spise.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits