Laksecarpaccio

Inspirasjonen til denne retten fikk jeg p en jobbtur forrige uke. Nok en gang var det en italiensk restaurant som serverte nydelig mat. Forretten har jeg forskt meg p her og den ble veldig godt.

Skjr tynne skiver av laks, jeg brukte Salma. Lag en saus med finhakket gresslk, persille, olivenolje, lime og rlite balsamicoeddikk. Hell dette over laksen som er anrettet p tallerken og str til slutt over litt Maldoon-salt og rosa pepper (trre). Jeg hadde ogs med litt finhakket avocado, men her kan man bruke ruccola eller annen salat.


Foto: Rimmis

n kommentar

I gode og onde dager!

19.04.2010 kl.23:04

Fr vann i munnen jeg. Dette s godt ut.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits