Kamskjell med asiatisk vri

I gr laget jeg en forrett som var veldig god., og litt annerledes. Jeg kjpte ferske kamskjell som jeg renset. Det som er veldig viktig huske p med ferske kamskjell er at rognen ikke skal spises r, men muskelen (den som er hvit) kan spises r. Jeg kjpte ogs asiatisk-inspirert sjgress p Centra. Dette kan man ogs lett f tak i hos asiatiske matbutikker. Det er p en mte syltet sjgress med en litt stlig smak, og en del sesamfr. Kjempegodt.

Gjr flgende:
Rens kamskjell. Legg sjgresset i den dype delen av skjellet som er renset og vasket. Legg s p mukselen av kamskjellet. Hell over litt soyasaus og surst chilisaus. Inn i ovnen i 6 min p 225 grader. I mellomtiden vender man rognen i en blanding av soyasaus og chilisaus. Stek i olje et par minutter p hver side. Nr muskelen er ferdig i ovnen legger man rognen sammen med den hvite muskelen som p bildet. Ha over litt av soya/chiliblandingen, og server.


Klart til settes i ovnen. Ferdig til servering. Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits