Frokostegg med italiensk vri

Dette er en deilig måte å lage egg på. Og ganske sunt også hvis man er litt "fysen" på kvelden. Lett å lage, for det lager seg nesten selv i ovnen.
Jeg bruker finhakkete tomater som er av italiensk type. Gjerne den som er på flaske som heter Polpapezzi fra Parma. Fyll en liten ildfast for med 2/3 saus. Ha i salt, pepper, litt parmesan og basilikum. Knekk egget og ha over. Sett i ovnen (225 grader) i 20 min.

  
Før egget settes i ovnen.                                       Ferdig stekt.                            Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits