Frokostegg med italiensk vri

Dette er en deilig mte lage egg p. Og ganske sunt ogs hvis man er litt "fysen" p kvelden. Lett lage, for det lager seg nesten selv i ovnen.
Jeg bruker finhakkete tomater som er av italiensk type. Gjerne den som er p flaske som heter Polpapezzi fra Parma. Fyll en liten ildfast for med 2/3 saus. Ha i salt, pepper, litt parmesanog basilikum. Knekk egget og ha over. Sett i ovnen (225 grader) i 20 min.


Fr egget settes i ovnen. Ferdig stekt. Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits