Pasta med urtepesto og masse annet godt

Denne retten sender meg rett til Italia. Masse deilig italienske råvarer og enkelt som bare det å lage. Råvarene er: Fersk spagetti, hjemmelaget urtepesto, mozerella, parmaskinke, gode tomater, asparges, pinjekjærner og parmesan.

Urtepesto:
Basilikum, kjørvel, persille, gressløk og timian
Parmesan, raspet
Finhakket hvitløk
Olivenolje
Pinjekjærner
Salt og pepper

Bruk de mengdene du selv ønsker. Det blir uansett godt. Kjør i en food prosessor.

Klargjør alle råvarene. Hakk mozerella i biter. Skjær opp tomatene i båter, lag biter av parmaskinken, kok asparges og rasp parmesan. Kok så pastaen i et par minutter. Vend den så med urtepesto og legg i en stor boller eller et fat. Ha over resten av råvarene og strø over parmesan til slutt. Hell over litt olivenolje til slutt.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits