Kalverullade med mozerella og parmesan

Denne retten bringer meg rett tilbake til Italia. Alle smakene er der. Kalv, mozerella, parmesan, polenta. Mangler tomat, men det kan vre godt servere denne retten med tomatsaus, selv om jeg denne gangen valgte servere med en vin/smr/urtesaus. Prver vre i det sunne hjrnet om dagen.Det er ikke s lenge fr strandsesongen og skal jeg i det hele tatt fle meg litt vel sammen med de "persillebladspisende" italienske damene p strandens m det en innsats til. Men jeg m jo kose megs god mat og vingreier jegmeg ikke uten.

Til denne retten bruker jeg:

Kalv indrefilet
Mozerella
Parmesan
Timian
Basilikum
Sal og pepper

Lag tynne fileter av kalven,og bank dem flate. Legg p hver filet en skive mozerella og et par skiver parmesan, sammen med urtene og salt og pepper. Rull sammen og fest med entannpirker (uten smak selvflgelig). Lag s mange som du nsker. To er nok til en person fant vi ut. Krydre med alt og pepper, og stekrulladene i panne slik at de fr en brun hinne. Legg i en ildfast form. Kok ut pannen med hvitvin. Tilsett smr (menge etter smak og nske) og 1-2 sp flte. Ha dette over kjttet og sett i ovenen p 225 grader i 20 min. Server med grillet polenta og grillet aubergine. Sausen er kraften fra kjttet.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits