Tomatsalat

Tomatsalat. Deilig tilbehør til all grillet mat. Her er det viktig å bruke godt tomater. Regel nr. 1 når det gjelder tomater er å ALDRI ha dem i kjøleskapet. Da mister de alle smak.
Bruk gode små tomat og skjær dem i skiver. Finhakk vårløk og persille. Lag en dressing av 3 deler god olivenolje og en del edikk (veldig godt med mangoedikk, men her kan man bruke hvit eller vanlig balsamico også). Krydre med salt og pepper og ha over tomatene. La stå i minst 15 min før servering.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits