Coleslaw

Aldri en middag med grillet spareribs uten coleslaw. Også utrolig godt på hjemmelaget hamburger og som tilbehør til grillet mat. Syntes selv det er så godt at jeg nesten kan spise det som snacks. 
Skjær kål i tynne strimler. Rasp gulrot og eple. Finhakk rød løk. Her bruker man menge etter ønske. Regelen er at det er mest kål. Finhakk gressløk.
Bland en dressing av 3 deler rømme eller kesam, en del majones, litt chiliketchup, litt sennep, eddikk, litt sukker, presset hvitløk, salt og pepper. Bland dressingen godt og ha over grønnsakene. Bland sammen og la stå kalt i minst en time for å sette smak. 



Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits