Farfalle med ostesaus

Farfalle (sløyfepasta, som noen hos meg sier) er veldig godt sammen med ostesaus. Det er lett å lage i en travel hverdag.  Kok ønsket mengde farfalle. Bland sammen med ostesausen og server.

Ostesaus:

2 dl fløte (her kan man bruke matfløte så blir det litt mindre kalorier)
En blanding av parmesan, god sveitserost (Gruyere eller Emmenthaler), Philadelphia og eller ost etter fantasien.

Kok opp fløte. Bland inn ønsket menge ost. Krydre med pepper og salt (husk at osten er salt). Det er godt med litt gressløk i sausen. Hvis man ønsker en litt friskere smak kan man ha i et par dråper sitron. Bland sausen inn i pastaen og server med en salat.



Foto: Rimmis

2 kommentarer

Grethe Pracek

27.11.2011 kl.15:44

Klassiker! Tok litt parmaskinke ved siden av sammen med nybakt foccia. Veldig godt!

Rimmis

29.11.2011 kl.19:37

Grethe Pracek:Herlig.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits