Pasta med frisk tomatsaus

Min siste anskaffelse til kjøkkenet er en stavmikser med en "mini foodprosessor" som tilbehør. Nå er det superenkelt å lage ulike pestoer (laget ruccolapesto forleden), og til denne pastaretten laget jeg frisk tomatsaus som ikke er kokt. Det ble supergodt. Jeg brukte fersk tagliatelle og blandet med sausen. Så la jeg over litt spekeskinke, friske tomater, basilikum og fersk moserella. Og sausen tok ett minutt å lage. Hele retten tok under 10 minutter å lage.

Tomatsaus:
2 store tomater
4 mellomstore tomater
4 små tomater
2 sp olivenolje
1 hvitløkfedd
Basilikum
En rød chili
Salt

Ha alt i den lille foodprosessoren og bland i ca. 1 min til det blir en fin saus. Hell over den ferdige pstaen og bland godt. Legg på ønsket tilbehør. Denne gangen ble det litt spekeskinke, friske tomater, basilikum og fersk moserella, som jeg hadde i kjøleskapet. Andre variasjoner kan være ruccola, asparges, squash, det er bare å bruke fantasien.
Server med fersk revet parmesan.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits