Potetkake

Potetkake er kjempegodt til grillet kjtt. Det er egentlig godt til det meste. Det er ogs veldig lett lage. Bruk en ostehvel ograsp tynne skiver av poteten.Ha s litt olivenolje i en ildfast form (jeg valgte porsjonsformer, men det gr selvflgelig an bruke strre former). Legg potetskivene i bunnen. Legg s i noen tynne skiver med lk. Deretter poteter, s litt salt og pepper og litt raspet parmesanost. Gjenta 3 ganger og slutt med poteter toppet med parmesan. Ha i ovenen p 225 grader i ca. 40 minutter. Enkelt og greit, og veldig godt.


Foto: Rimmis

n kommentar

Georgine

24.05.2010 kl.20:17

Hres veldig godt ut ja.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits