Potetkake

Potetkake er kjempegodt til grillet kjøtt. Det er egentlig godt til det meste. Det er også veldig lett å lage. Bruk en ostehøvel og rasp tynne skiver av poteten. Ha så  litt olivenolje i en ildfast form (jeg valgte porsjonsformer, men det går selvfølgelig an å bruke større former). Legg potetskivene i bunnen. Legg så i noen tynne skiver med løk. Deretter poteter, så litt salt og pepper og litt raspet parmesanost. Gjenta 3 ganger og slutt med poteter toppet med parmesan. Ha i ovenen på 225 grader i ca. 40 minutter. Enkelt og greit, og veldig godt.


Foto: Rimmis

Én kommentar

Georgine

24.05.2010 kl.20:17

Høres veldig godt ut ja.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits