Lammekotelett grillet

Denne pinsen har vrt utrolig deilig. Fint og varmt vr, og endelig kom sommeren. Blomster ble plantet (3 uker ett vanlig tid), men n er alt p plass. Og grillen har blitt flittig brukt. Denne oppskriften er p marinerte lammekoteletter som jeg grillet. Og de ble servert med potetkake, asparges og kryddersmr.


Lammekotelletter i marinade Foto: Rimmis

Bland en marinade bestende av:
2 dl hvitvin
1/2 dl olivenolje
Saften av 1/2 sitron
Friske urter
2 hvitlkfedd i skiver
1/2 ts brunt sukker
Pepper

Mariner kjtteti minst 4 timer. Trk s av marinaden og str p Maldoon salt. Grll kjttet.
Server med potetkake, asparges, kokt sm purrer og kryddersmr.
Server gjerne med en Burgunder. Anbefaler en vin som heter Gevrey-Chambertin.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits