Kylling- og mangospidd på grill

Med ny grill går det en del i grillmat om dagen. Og det er jo tusenvis av muligheter for variasjon. Her er det noen ideer på hva man kan grille på spidd. Jeg blandet kylling, paprika og rød løk med en god hvitløksmarinade. Blandet en marinade jeg hadde kjøpt i butikken med litt soyasaus, brunt sukker og chiliketchup. Lot det hele marinere i flere timer. Så var det bare å tre det hele på grillspidd (trespidd må ligge lenge i vann for ikke å brenne opp på grillen).

Denne gangen lot jeg også fantasien løpe litt og tenke ut at grillet mango sikkert er godt. Og det kan jeg nå bekrefte, det er kjempegodt. Jeg laget spidd av mango og asparges.

Som tilbehør laget jeg poteter som var blandet med krydderurter, hvitløk og olje, salt og pepper. Dette pakkes godt inn i folie og legges på grillen i ca. 30-40 min (det kommer an på hvor store potetene er).

Under ser man eksepmler på de spiddene jeg grillet.
     
Marinerte spidd klare for grillen                              

Det hele ble servert med en god grillsaus som jeg laget enkelt og greid ved å blande sayasaus, søt chilisaus og chiliketchup. Og deilig vin var også med. Denne gangen var det en tysk Riesling. Passet veldig godt.


Alle foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits