En deilig start på dagen

I går var min datter på 12 og jeg alene hele ettermiddagen og kvelden. Jeg spurte henne hva hun ville vi skulle gjøre. Middag på Nodee var svaret. Jeg var ikke vanskelig å be så i går var det en super middag. Først rekechips, så tempuramaki og lakseskinn, deretter crispy duck og vi avsluttet med en dessert med masse forskellige asiatiske små godsaker. Trodde egentlig aldri jeg skulle bli sulten igjen, men joda, sulten gnagde i dag morges. Så her er min deilige start på lørdagen.

Spelt rundstykke med tunfisksalat. Den oppskriften har jeg lagt ut tidligere.

Så var det noe jeg leste om i går. Tomat med balsamicosirup (balsamicoglace). DET var godt det! Nam, sier Thea. Og dette må man jo si er ganske sunt. Iallefall hvis man spiser det på et sunt brød. Min nye frokostfavoritt.

Ha en strålende dag :-)


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits