Rekesmørbrød

Fikk så veldig lyst på ferske reker her om dagen, men på grunn av transportstreiken så var det ikke mulig å få tak i ferske reker. Men lysten på reker var så sterk at jeg dro til Centra og kjøpte store frosne reker. De var også veldig gode. Så det ble en tradisjonell rekemiddag med reker, brød og majones. Jeg renset de rekene vi ikke spiste og dagen etter ble det et nydelig rekesmørbrød med hvitløksmajones i bunn en, deretter reker og det hele ble toppet med rømme blandet med dill og. Strødde over litt finhakket chili. skikkelig godt.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Én kommentar

funderier

31.05.2010 kl.21:52

Reker smaker godt, og din (dagen derpå)-oppskrift hørtes spennende ut. Du hadde problem med å få tak i rekene på grunn av streiken. Her er problemet at vi ikke blir kvitt dem (skallet) pga steiken. Da er eneste løsning å fryse det ned til streiken er over ! Å la dem ligge i søplespannet nå i sommervarmen er ikke det helt store.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits