Vannmelon Gazpacho

Vannmelon Gazpacho. Dette er en herlig sommerrett. Og greit å ha i kjøleskapet hvis man blir litt "fysen" og ikke vil ha noe usunt. Tenker fortsatt på "beach 2010" selv om det kommer veldig fort i forhold til mine former :-)
Denne kalde suppen er god som en forrett, hvilerett, eller bare som en deilig rett i seg selv. Og den holder seg godt i kjøleskapet i flere dager.

2 dl appelsinjuice

2 dl vannmelom skåret i små terninger

2 ss extra virgin olivenolje

1 agurk uten skall, kuttet ismå terninger

1 liten gul paprika skåret i terninger

1 liten løk, skåret i terninger

2 middels hvitløkfedd, hakket

1 liten jalapeno pepper finhakket

3 ss frisk limejuice

2 ss hakket frisk persille, basilikum eller koriander

Salt og nykvernet sort pepper

1/2 ts eddik

Bland alle ingredienser i en blender, og vips så er suppen klar. Det kan nesten ikke gjøres enkelere. Selv finhakker jeg litt agurk, rød løk, vannmelon og paprika som jeg har i suppen til slutt.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits